PickUp Quest HARDCORE 1-3 Maja - Kraków |
Autor |
Wiadomość |
Playas
Be Alpha Team
|
Wysłany: 2010-05-03, 21:21 PickUp Quest HARDCORE 1-3 Maja - Kraków
|
|
|
Witam wszystkich uczestników!
Wklejajcie tutaj swoje opinie o evencie jak i o trenerach Be Alpha, a także o akcjach, które widzieliście w ich wykonaniu.
Każda opinia jest dla nas ważna, dlatego liczymy na Wasze wsparcie!
Już niedługo wrzucimy tutaj części naszych wykładów, zaś w zamkniętej strefie forum, ważne materiały. |
|
|
|
dzeq
|
Wysłany: 2010-05-04, 06:06
|
|
|
Witajcie :))
PUQ - Tym razem pasowal mi bardzo. Formula gdzie caly nacisk jest na rozwoj a misje nie maja charakteru "nabijania fragow" tylko maja nam pomoc sie rozwijac jest rewelacyjne :)
Terenerzy jak zwykle siedzieli za uchem i mowili nam ze mamy sie wziac w garsc i zaczac ogarniac piekne kobietki :)
Fajne towarzystwo, kilka nowych twarzy kilka dobrze znanych :))
Ogolnie rewelacyjnie sie bawilem, odrabiam teraz sen i wracamy do dzialania!
Pozdro
DZEQ |
_________________ Jak w większości przypadków i tu odpowiedzią jest inżynieria :D |
|
|
|
Mad Mike
|
Wysłany: 2010-05-04, 10:49
|
|
|
Siema :)
Mój pierwszy PUQ i jestem pozytywnie zaskoczony :) Masa niesamowitej energii,fascynujących chwil,masa śmiechu i dobrej zabawy :)
Trenerzy- dla nich wieczna chwała i podziękowania :)
Takiego czegoś mi brakowało. :)
Pokój! |
_________________ Można zmarnować życie wytyczając granice albo żyć przekraczając je. :) |
|
|
|
twizzer
|
Wysłany: 2010-05-04, 17:41
|
|
|
to mój drugi PQ i widzę ogromną różnicę, widać że be-alpha się rozwija i doskonali. Osobiście bardzo się rozwinąłem, jak wróciłem do domu to miałem wrażenie, że minął miesiąc. To najbardziej intensywny weekend w moim życiu. Żeby nie było, dzisiaj już zaliczyłem jedno podejście i nie zamierzam jakoś przestawać - to chyba najlepiej pokazuje jak zmienił mi się sposób myślenia.
Bardzo mi się podobała merytoryczna forma. Nie musi być żadnych nagród. Zadania bardzo fajne, w rozwojowym schemacie (najpierw otwarcia, potem otwarcia + interakcja, otwarcia + domknięcia).
Ciężko jest mi ubrać w słowa wszystkie swoje uczucia z tym związane, mam burzę w głowie. Było po prostu mega. Chciałbym żeby moje życie było jak PUQ Hardcore. |
|
|
|
kienzen
|
Wysłany: 2010-05-04, 19:18
|
|
|
Jeden z najfajniejszych wypadów w jakich wziąłem udział. Jechałem z dwoma założeniami - chcę zdobyć motywację do podchodzenia w dzień i poćwiczyć to na tyle by mogło wejść mi to w nawyk ,a po drugie po prostu dobrze się bawić.
Pełen sukces w obu aspektach!
Nowa forma mi również o wiele bardziej podoba się od poprzedniej. Sam udział i te małe sukcesy jakie każdy z nas odnosił są o wiele lepszą nagrodą niż wibratory itp. gadżety zdobyte po wymuszonych,seryjnych podejściach.
Seminaria w sali na piątkę, mi chyba sporo dały.
Ankiety - najgenialniejsze zadanie kiedykolwiek!
Poza tym miło było po prostu polatać taką grupą po mieście czy zjeść razem obiad, żartując razem przy stole :) |
|
|
|
cerkiewny
|
Wysłany: 2010-05-09, 23:05
|
|
|
Wnoszę bezapelacyjny pozew o morderstwo.
Zabiliście we mnie chłopczyka, chłopca, mężczyzne i faceta. Obudził się dziki dzik...
Pierwszy PQ w moim życiu, i chociaż nie zdziałałem wiele na miejscu, to złamało się we mnie dużo barier społecznych. Postęp ogromny i rezultaty natychmiastowe. Na pewno zawitam na kolejnych PQ.
Jeśli chodzi o formę szkoleniową, to jest ona bardzo fajna, natomiast dodałbym więcej akcji typu "jestem dzikiem" i rozpoczął od nich wyjazd.
Pozdro dla całej ekipy z PQ! |
|
|
|
dzeq
|
Wysłany: 2010-05-17, 10:52
|
|
|
Kazdy chce byc dzikiem, nie kazdy potrafi to tylko wydusic z Siebie :) |
_________________ Jak w większości przypadków i tu odpowiedzią jest inżynieria :D |
|
|
|
Playas
Be Alpha Team
|
Wysłany: 2011-02-14, 17:11
|
|
|
A ja wciąż czekam na date festiwalu i ceny biletów! |
|
|
|
Playas
Be Alpha Team
|
Wysłany: 2011-03-09, 21:24
|
|
|
http://www.sunrisefestival.pl/
Data festiwalu już jest:
22-24 Lipca
Bilety
Pt - 125 zł
Sb- 130 zł
Nd- 69 zł
Karnet pt-sb: 240 zł
Karnet na wszystkie trzy dni 300 zł
Nocleg zarezerwowany z dużym wyprzedzeniem ok. 50 zł/dobę
Koszt wstępu na PUQ (pt-nd) przewiduje na 200 zł/os.
Jak Wy to widzicie? |
|
|
|
Damian
|
|
|
|
|