kobiety roznej rasy, wieku, etc |
Autor |
Wiadomość |
Orbit
|
Wysłany: 2011-07-14, 09:12 kobiety roznej rasy, wieku, etc
|
|
|
Mam parę fantazji seksualnych takich jak seks z japonką, murzynką, bliźniaczkami, gotkę, policjantką, zakonnicą, etc
Więc mam pytanie do was, gdzie można spotkać, jak można znaleźć więcej kobiet, które łączy coś specyficznego.
Interesują mnie za równo MIEJSCA jak i SPOSOBY (np internet). |
|
|
|
Orbit
|
Wysłany: 2011-07-14, 09:32
|
|
|
GRZECZNE KATOLICZKI
Wyjazdy i spotkania katolickie - od pewnego czasu mam ochotę zerżnąć taką grzeczną katoliczkę i wyciągnąć z niej niegrzeczną dziewczynkę:) Pielgrzymki, mmmm.....
AZJATKI
badoo - potrzebujemy zaawansowanego profilu, ale ostatnio mi samo włączyło więc korzystam. Jak? Jestem w Chorwacji i się przeniosłem lokalizacją do Chorwacji, do Zadaru:) Spróbujcie, bo może tam jak się ma lokalizacje samo włącza na tydzień czy dwa super możliwości za darmo. Wracając, wchodzimy w wyszukiwanie zaawansowane, wpisujemy "spoken language - other" i wybieramy japanese, chinese, korean
:) |
|
|
|
dzeq
![Friend](templates/vaporize/images/ranks/friend.png)
|
Wysłany: 2011-07-14, 16:11
|
|
|
Azjatki w Wawce - kluby studenckie blisko SGH - sporo wymiany.
Na ulicach - kumpel trafil striptizerke ktora przyjechala na tydzien egzotyczny gdzies tu
Strzelaj w wymiany - otwarte laski z zagranicy. Brahol dziala w tamtych kolkach roznych - mowi ze jak panna przyjezdza na miesc do PL to chce sie wyszalec :D |
_________________ Jak w większości przypadków i tu odpowiedzią jest inżynieria :D |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|