Dzeq - czas ruszyc wielka dupe :) |
Autor |
Wiadomość |
BeSexy
|
Wysłany: 2010-05-27, 21:02
|
|
|
Widzę, że ostro zapieprzasz. Tak trzymać!
P.S. A jak inne otwarcia wczoraj? |
|
|
|
dzeq
|
Wysłany: 2010-05-28, 06:29
|
|
|
Mizernie. jedna zlewka. W encla w sumie nie podchodzilismy bo i za duzo targetow nie byulo ( dla mnie slownie 3) z ciekawych rzeczy jak sie zbieralismy przy sztani zobaczylem 1 ladna ( wiem klaps ze nie podbilem od razu :P ). Fajnie bylo ale pod wzgledem dzialania dosc ubogo.... |
_________________ Jak w większości przypadków i tu odpowiedzią jest inżynieria :D |
|
|
|
dzeq
|
Wysłany: 2010-05-30, 19:32
|
|
|
30-05-2010
Ciekawy dzien. Troche grzebania w domku.
Podejscia: Standardowo 3, malo slicznych kobietek w miescie. Pierwsze podejscie - niestety zajeta
2 podejscie - panna miala 15 lat :P ( ale cialko mowilo co innego, fakt ze zaczela "prosze pana " niestety nie)
3 podejscie - panna w przejsciu podziemnym - nie byla zainteresowana.
Wnioski z dzisiaj
- podchodzic wiecej nie mam jeszcze pelenj swobody
- zaczynam lapac nawyk nie wchodzenia w przestrzen komfortu
- Zastanowi sie co chce powiedziec bo czasem sie guie i przypalowo wychodzi, pomimo ze juz mnie to nie rusza to jednak chce miec efekty a nie tylko zabawe.
Cieszy mnie to ze robie to konsekwentnie. jeszcze kilka tygodni i bedzie to naturalne jak odychanie.
Pozdrawiam
DZEQ |
_________________ Jak w większości przypadków i tu odpowiedzią jest inżynieria :D |
|
|
|
dzeq
|
Wysłany: 2010-06-01, 07:10
|
|
|
Dzien Dziecka!!! Nawet ja mam swoje swieto :))
Wczoraj miałem dzień zawalony nauka bo dziś mam teorie na prawko i warto by było zdać :)
Kilka przemyslen wpadlo mi do glowki i zrobilem kilka postanowien.
Po rozmowie z nerem ( A wlasciwie szybkiej zjebce :P z jego strony) zrodzil sie punkt 1.
1. Dieta na walenie. Niech mnie prowadzi a nie lezy w gaciach.
2. Dieta ogolna - to mi sie udaje calkiem trzymac. Ulozona przezemnie ale niedlugo looknie na to dieteteczka ( :P)
3. Dzis ( nie, nie jutro i kiedys!) ide wykupic karnet na silke. Zeby mi bylo szkoda nie chodzic!
4. Zakup kuferka do moto gdzie bedzie mi sie miescic zestaw czystych ciuchow i kask - zeby po silce isc dzialac.
5. Zmiana stylu zycia na bardziej pro aktywny - mniej siedzenia w chacie wiecej spedzania czasu na miesice, z daleka od kompa i neta. przywyczajanie sie do pracy z lapkiem.
6. Ruszyc sprawe z mieszkaniem. Miec 3 typy do obejrzenia w weekend.
7. Ruszyc sprawe wlasnego biznesu. Mialem pomysl i to moze dzialac. Zainwestowac czas w ten projekt. Napisac plan biznesu.
dzis wpis jest powazny w swej naturze - ale czas przestac sie glaskac po fiucie tylko obrocic sobie zycie w takie jakie w tej sekundzie chce :))
Pozdro
DZEQ |
|
|
|
dzeq
|
Wysłany: 2010-06-01, 13:16
|
|
|
dzennik kaptanski wpis uzupelniajacy:
Siedze wlasnie w Pure fitness z lapkiem i ucze sie do teorii na moto. Moja inwestycja w czlonkowstwo byla chyba udana. nie dosc ze klub jest wypasiony i w sume nie najdrozszy ( jak kogos intersuje to na priv i nie, nie mam kasy z klientow :P ) to przemeszczaja sie tutaj jake towarki ze az milo i z obslugi i trenujace :) juz wdze ze bede lubil tu poskakac. dodatkowym atutem jest fakt ze maja ring i sprzet do walk :D
Jestem happy z szybkej realizacji punktu 3. |
|
|
|
dzeq
|
Wysłany: 2010-06-02, 09:41
|
|
|
02-06-2010
Po wczorajszym encla wyspalem sie, zrobilem moto i znow Malenstwo ryczy niczym szarzujacy buldog :D
Dzis plan mimimum - praca i silka a wieczorkiem znow impra :D
3 dzien diety - zaczynam podrywac kolezanki :)
Plan an dzis - zaczac budowac sobie marke na silce, u lasek i kolesi. Generalnie jest to klub lansowy wiec bede sie smial do rozpuku jak wylansowani Panowie Korp. beda patrzyc na jakiegos petaka ogarniajacego kazda lske z oblugi :D ( w robocie tez juz tak mam tyle ze konkurencja slabsza :P ) cytat " nie wiem jak ale on ogrania 90% w firmie....." Bardzo mnie to zbudowalo.
Realizacja planu :
1. 3 dzien - energia zaczyna sie pojawiac....
2. Dietetyczka na mazurach, ale sie z nia ustawilem sie jak wroci na basen i diete :P ( jak zwykle - nie pytac )
3. Karnet kupiony - dzis ide cwiczyc
4. proces wielostopniowy wiec sie toczy
5. Znow dzis mnie rpawie w domku nie ma - i dobrze mi z tym :)
6. Ruszyc sprawe z mieszkaniem. Narazie nie ruszone....
7. Ruszyc sprawe wlasnego biznesu. Narazie nie ruszone....
8. Dzis w klubie nastawic sie na maxa na energie spokojna i seksualna, skonczyc z rama zartownisa. Bedzie troche zmuly ale musze postawic na ten element.
Wczoraj sie fajnie bawilem, zaczelo mi znow jeszcze bardziej wchodzic i bedzie coraz lepiej.
P.S jesli ktos ma jakies materialy na temat napiecia seksualnego/eskalacji ( inne niz Smoku wrzucil) to sie bardzo szeroko usmiecham.
Pozdro
DZEQ |
|
|
|
dzeq
|
Wysłany: 2010-06-04, 06:47
|
|
|
4/06/2010
Hej.
wszystko zaczyna nabierac kolorow
2dzien silki - lubie tam chodzic, fajne zajecia, fajne panny, i w samym centrum. Powoli wyrabiam sobie nawyk i przestane sie zmuszac.
Moj biznes - witryna zarezerwowana, materialy powoli sie szykuja, dzis zaczynam zezbic stronke. Idzie do przodu ale do celu jeszcze kawalek...:)
Jak wszysko dobrze pojdzie zaczynam ogladac mieszkania :D ten projekt tez ruszyl do przodu
Zeby wyrobic sobie nawyk wychodzenia biore lapka ze soba. Jak mam pracowac moge to rownie dobrze robic na miescie :))
Do celow dodaje sobie umiejetnosc prowadzenia jak najbardziej wciagajacej konwersacji. Mam 1000 i dwie historyjki ale nie umiem ich sprzedac w pelnej wartosci towarzyskiej. chce popracowac nad petlami konwersacyjnymi.
Kolejny cel - zauwazylem ze czasem czekam w niewlasciwych momentachna reakcje kobietki zamiast rzucic cos i leciec dalej i nie daj jej szansy na odpowiedz. ( neg, ripostka, komplement, cokolwiek co ma wsiaknac a nie byc komentowane.)
A wieczorkiem imprezka - bedziemy wchodzic directowo i stawiac na cieszenie sie kobieciatkiem. Koncetruje sie na zwolnieniu swojej interkacji zeby bylo bardziej zmyslowo i trzymaniu kontaktu wzrokowego.
Rozwijamy sie i to jest piekne :)
Pozdro
DZEQ |
|
|
|
dzeq
|
Wysłany: 2010-06-05, 13:41
|
|
|
5/6/2010
Wczoraj bylo fajnie, podbilem do wiekszosci lasek ktore mi sie podobaly, malo zlewek.
Nie bede sie rozpisywal bo feedback dostawalem od chlopakow na miejscu. Lamia mi sie blokady/rosnie energia i bardzo mnie to Cieszy.
Dzis dogrywka - zobczymy czy to nie byl fart :D
Pozdro
DZEQ |
|
|
|
dzeq
|
Wysłany: 2010-06-08, 06:13
|
|
|
8/6/2010
Weekend a zwlaszcza niedziela byl bombowy :)
1. Pierwszy fast
2. Spotkanie z kumplami
3. 300 km na motorku ( damn ciagle mnie to jara :D )
4. Skok z 4 km ( ilekroc odpalam sobie kotwice zdjeciami mam banana na gebie)
5. Silka z Mateuszem i Kinzenem - bomba, basenik, taras :)
Waga drgnela i zaczela powoli spadac. Waze sie raz w tygodniu i jak narazie stracilem 2kg. Fakt ze powaznie cwiczyc zaczalem od 4 dni wiec efekty beda sie nasilac.
Podbijanie do panien - tu leze z Day game. ciagle sie stresuje co powoduje ze sie zacinam w podejsciu a jezyk ciala dopelnia zlewki.
Plan - podchodzic bez nastawienia ( jechac na ilosc zeby sie polamac zupelnie a resecie zdenerwowania zaczac pracowac nad stylem )
wiem ze gruba dupa ani aparat mi nie pomagaja ( to nie jest przekonanie, obiektywna prawda) ale zupelnie sie tym nie przejmuje.
W klubie brakuje mi nastawienia seksualnego - nad tym tez pracujemy ( dzis wtorek!! ) wiec powinno sie poprawiac. Podbijanie idzie mi coraz lepiej wiec teraz pracujemy nad dalszym rozwojem interkacji.
Zaczynam ostrzej eskalowac, przechodzic z tanca ala klasycznego ( Tancerze nie bijcie :P ) do bardziej zmyslowego. trzymam EC, raczki delikatnie bladza.
Teraz trzeba tluc kilometry :) i posuwac sie dalej.
Projekt biznesu idzie do przodu :) ogolnie jest bombastic!
Pozdro
DZEQ |
|
|
|
dzeq
|
Wysłany: 2010-06-09, 06:19
|
|
|
Witam,
Poza dziennikiem prosze o kolektywnego kopa w dupe za pierdolowatosc i ogolne gejostwo.
akcja - siedze z trenerem na silce. Zrobil mi taki prgram ze ledwo sie z podlogi zbieralem. widzimy zajebista laske obok ( cialko 11, buzka 7) panna cwiczy przysiady metr od miejsca gdzie robie brzuchy.
Oczywiscie i ja i trener obczajka ze super panna. I teraz w glowie chcialem sie z nim zalozyc ze za 5 min bede z nia nawijal i podbijal o numer. Ale tego nie zrobilem czego zaluje do teraz. Wychodzac zlapalem z nia EC z klasy takich gdzie idzesz i oczy Ci ida razem az nie trafia na koniec oka :P nie odpowiedziala usmiechem ale widzialem ze zaczela sie pozytywnie nastawiac. I ZNOW NIC. Qurwa zalozylem sobie blok zeby nie palic silki ale to jakas Gowniana racjonalizacja a nie argument.
Wypinam sie kopac!!
P.S Kazdy dzien na silce. Zaczynam sie wkrecac. Dodatkowym bonusem jest :
1. Kupa tam super wyzezbionych kolesi wiec mam do czego aspirowac
2. Jakas panna "znam wszystkich" mowi ze wiekszosc to cioty ( doslownie!) |
|
|
|
NeR [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-06-09, 08:40
|
|
|
Wytłumacz mi jedno...
co to jest "nie palić siłki" ?
Czym, że jesteś komunikatywny i szczerze mówisz lasce że Ci się podoba?Jedynie to możesz zyskać na tym, jak nie chcesz directem to uderzaj inaczej po prostu ją poznaj, możliwe że zapozna Cię z koleżankami, po za tym jak wiesz wszystko jest możliwe... |
|
|
|
dzeq
|
Wysłany: 2010-06-09, 10:37
|
|
|
mowie ze mam cos iracjonalnego we lbie :) |
|
|
|
dzeq
|
Wysłany: 2010-06-10, 07:42
|
|
|
Dzis kolejna akcja z zeskokiem z moto :)
Niestety narzeczona wiec nie weszlo. Ale znow mnie bierze :D |
|
|
|
dzeq
|
Wysłany: 2010-06-11, 15:09
|
|
|
Szajs z glowki wywalony :) poznaje nowe panny na silce. Narazie socjalnie :)
Dzis mialem randke z panna ktora poznalem wieki temu ale nic nie zrobilem przez dlugi czas. Dzis zrobilem wiecej niz przez te kilka miechow jak ja znalem :) Lekki KC co uwazam za osiagniecie bo panna na maksa zamknieta na jakakolwiek forme dotyku. ale pod koniec zaczela sie towierac :)
Bomba!
Pozdro
DZEQ |
|
|
|
dzeq
|
Wysłany: 2010-06-11, 17:05
|
|
|
11/6/2010
Dzis kolejny fajny dzien:
Biznes - napotkalem lekka bariere w postaci potrzeby nauczenia sie PHP zeby nie placic komus za zrobienie witryny. Projekt sie wydluza
Mieszkanie - obejrzalem juz pierwszy lokal!
Dupa - dzis spedzilem 1,5h na silce pod okiem trenera wiec jestem schetany i wiem dokladnie jak cwiczyc. Od jutra jade na diecie CKD. Zrobie foty zeby monitorowac przebieg.
Pozdchodzenie - coraz mniej sobie odmawiam, pozbywam sie idiotyzmow ze jade gdzies i nie mam czasu. Fakt praca w tym pomaga bo nikt sie o 10 min nie pieprzy :). Dzis po randce z panna na 10 rano o 12 wchodze do biura. Moj szefu " No Jacus jak juz jestes to idziemy na obiadek?" :P czasami go uwielbiam :)
Dalej walcze zawziecie zeby wprowadzic do moich interakcji "to cos" co powoduje eskalacje seksualna - zabawaic moge godzinami ale to dalej pcha mnie w objecia Heni Grabowskiej. Wnerwia mnie to wiec mam motywacje
Jutro jade na hel uczyc sie Kite Surfu. Przestalem odkladac rzeczy na kiedys - chce to robie i swietnie sie z tym czuje - jakby moje zycie wsoczylo na jakis nowy tor.... |
|
|
|
|