Playas
Be Alpha Team
|
Wysłany: 2011-07-05, 09:12 [ART] Instant Date
|
|
|
Czym jest instant date?
Instant date to nic innego jak natychmiastowa randka. To sytuacja, kiedy niemal natychmiast zabierasz kobietę do której podszedłeś, np. na kawę.
Dlaczego warto prowadzić interakcję w stronę natychmiastowej randki?
Natychmiastowa randka, na która bierzesz kobietę tuż po podejściu jest najlepszym i najskuteczniejszym sposobem na nawiązanie emocjonującej znajomości w ciągu dnia. W przeciwieństwie do sytuacji, kiedy zbierasz numer od kobiety zaraz po krótkiej rozmowie,
podczas natychmiastowej randki macie więcej czasu na poznanie się i sprawdzenie czy dobrze razem się czujecie, co znacząco wpływa na to czy kobieta odbierze telefon i umówi się na kolejne spotkanie. Sam przez pewien czas borykałem się z problemem nieodpisywania i nieodbierania telefonów przez kobiety od których zebrałem numer. Powód był prosty – zbyt krótkie interakcje. Zbierałem numery po 1-2 minutach znajomości, po czym czekałem kilka dni żeby zadzwonić czy napisać. Nie był to skuteczny sposób. Musisz zdawać sobie sprawę z tego, że kobieta kiedy podchodzisz jest często zszokowana, pozytywnie zaskoczona Twoja odwagą. Daje Ci numer pod wpływem impulsu, a kiedy minie dzień, a emocje opadną, zaczyna myśleć na zasadzie „ja tego faceta przecież w ogóle nie znam...nic o nim nie wiem...”. Dlatego tak ważne, aby doprowadzić interakcje jak najdalej już w dzień poznania, żebyś po powrocie nie był nieznajomym z ulicy, a ciekawym facetem.
Jak zabierać kobiety na natychmiastowe randki?
Nie każda kobieta pójdzie z Tobą z miejsca na szybką randkę. Najważniejszym kryterium jest tutaj czas. Bardzo dobrze się zorientować na początku interakcji, gdzie dziewczyna idzie. To pomoże Ci wybrać jak poprowadzić interakcję. Jeżeli idzie na spotkanie – prawdopodobnie będziesz musiał szybko zebrać numer, jeżeli dziewczyna ma sporo czasu dążysz do instant date'a. Możesz też proponować spotkanie po tym jak ogarnie swoje sprawy i też jest to dobrym pomysłem ze względu na to, że dziewczyna ma czas wtedy psychicznie się nastawić, że jest to randka, a także przygotować się, przebrać, poprawić makijaż itp. dzięki czemu będzie czuła się jeszcze bardziej komfortowo przy Tobie. Ważne by był to ten sam dzień.
Szybką randkę najlepiej proponować w momencie, kiedy widzisz, że Wam się dobrze rozmawia. W ogóle nie trać czasu na średnio zainteresowane kobiety, które nie inwestują w interakcję. Wykorzystaj go na inną, ciekawszą kobietę, której bardziej się podobasz.
Jeżeli już podszedłeś i widzisz oznaki zainteresowania, dziewczyna chce Cię bliżej poznać, najzwyczajniej w świecie proponujesz jej pyszną kawę, albo gorącą czekoladę tutaj w pobliżu. Tam już prowadzisz wszystko jak normalna randkę.
Kilka wskazówek jeżeli chodzi o samą randkę
Zabierz ją do miejsca, które znasz
Dobrze, jeżeli mieszkasz w pobliżu – na wypadek, gdyby sprawy potoczyły się szybko
Daj jej czas oswoić się z Tobą – 30-40 minut to najlepszy moment by rozpocząć seksualną eskalacje dotyku (kark, talia). Zazwyczaj jak zaczniesz dotykać ją od samego początku (pierwszy krok – objęcie) możesz powodować opór. Osobiście wolę zaczekać trochę dłużej, a później szybko przycisnąć z dotykiem.
Jeżeli nie jest responsywna na dotyk po 40 minutach(nie ma pozytywnej reakcji), prowadź spotkanie bez niego, możesz zakończyć je wtedy wcześniej i umówić się z nią na kolejne. Wtedy to już będzie drugie spotkanie. Kobiety często mają tak, że na pierwszym spotkaniu są wstrzemięźliwe. Więc zamiast robić wszystko na silę, zakończ spotkanie wcześniej w ciekawym momencie, aby pozostał w niej pewien niedosyt.
Aby zabrać ją do siebie do domu wykorzystaj działanie pretekstów – przykładowo przychodzisz na spotkanie z torbą z siłowni i mówisz „wiesz co nie chce tak z tym chodzić, odstawie to do domu szybko i pójdziemy na miasto”. Możesz też przykładowo podskoczyć bez kurtki i powiedzieć, że skoczycie do Ciebie szybko i weźmiesz, żeby Ci zimno nie było. W ten sposób jeden z kursantów Be Alpha miał fasta z nowopoznaną kobietą już podczas szkolenia.
Najważniejsze zalety natychmiastowych randek
Kobieta, którą weźmiesz na takie spontaniczne spotkanie, od samego początku postrzega Cię jako atrakcyjnego i konkretnego faceta. Dodatkowo od początku zaczynacie czuć klimat spontaniczności, co znacząco ułatwia doprowadzenie do szybkiego seksu. Kobieta widząc Cię przez dłuższy czas, po powrocie do domu ma w głowie „przecież dzisiaj dopiero go poznałam, a już tyle o sobie wiemy”. Podchodzi do tej znajomości jak do czegoś wyjątkowego, bo rzadko, który mężczyzna doprowadził do takiej sytuacji z dopiero co poznaną kobietą na ulicy. Co daje nam sporą przewagę.
W komentarzach zadawajcie pytania odnośnie szybkich randek. Pomoże mi to rozszerzyć ten artykuł. Pozdrawiam |
|